Kornborg Castle Helsingor

De volgende stop was in Helsingor bij Kronborg Castle. Dat is een belangrijke plek uit het verleden. Dit omdat Zweden hier erg dichtbij ligt. Je kunt het makkelijk zien liggen aan de andere kant van het water. Het was zelfs zo dat mijn telefoon aan gaf welkom in Zweden! Het Zweedse telefoon netwerk was sterker dan het Deense.
Na het bewonderen van het uitzicht, het kasteel zelf van buiten en een stukje van binnen hadden we tijd in Helsingor voor de lunch. Het is een leuk stadje waar we heerlijk hebben gegeten en op het eind nog van een ijsje hebben genoten in de zon.
De foto’s van beide plekken kun je zien in de map Denemarken.

The next stop was at Kronborg Castle in Helsingor. This is an important place in history. This is because Sweden is very close by. You can see it easily on the other side of the water. It was even so that my phone said: welcome in Sweden! The Swedish telephone network was stronger than the Danish.
After admiring the view, the castle from the outside and a bit from the inside we had some time in Helsingor for lunch. It is a nice town where we had a delicious lunch and at the end enjoyed an ice cream in the sun.
The photos of both places you can see in Denmark folder.

X Cin