Løgstør

Later die dag maakten we een stop in Løgstør. Voor de lunch waren we al een keer eerder gestopt in Hanstholm bij een winkelcentrum. De broodjes waren heerlijk, maar in het winkelcentrum was verder niet veel te doen. In Hanstholm vertrekken ook veerboten en we zijn nog langs de haven gereden. Ook kwamen we langs een bord van Denemarken. Dat stond er voor de mensen die van de veerboot af kwamen.
Løgstør was een leuk plaatsje aan het water. Op verschillende plaatsen lagen grote schelpen die mooi versierd waren. Ook hebben we er een heerlijk ijsje gehad bij de haven of ijsje zeg maar gerust ijs want klein was hij niet.
De grote versie van deze foto en een foto van een van de schelpen kun je zien in de map Denemarken.

Later that day we made a stop in Løgstør. For lunch we had already stopped in Hanstholm at a mall. The sandwiches were delicious, but in the mall was not much else to do. In Hanstholm the ferries leave and we drove along the harbor to see them. Also we passed a sign of Denmark. That was for the people who come off the ferry.
Løgstør was a nice place near the water. On several places there were large shells which were nicely decorated. We also had a delicious huge ice cream at the port.
The large version of this picture and a picture of one of the shells you can see in the folder Denmark.

X Cin