Motor op strand

Na een heerlijk ontbijt in het hotel hebben we nog even buiten gezeten voordat we op pad gingen met de bus voor die dag.
Die ochtend bezochten we het Waddeneiland Rømø. Tijdens de rit er naar toe zagen we al mooie landschappen, maar het eiland zelf is het ook erg mooi. Onze eerste stop was bij de haven van Havneby. We waren net op tijd om een veerboot te zien weg varen.
Daarna op de meest aparte plek met de bus geweest van de hele tour, namelijk op het strand. Bij Lakolk kun je gewoon op het strand parkeren en dat deden we dus ook met de bus. Heel apart om te zien al die auto’s, busjes en zelfs caravans aan de rand van het water. Er reed zelfs een motor over het strand op zoals je op de foto ziet.
In stralend weer zijn we over het strand terug gelopen naar de winkels. Dat waren vooral souvenirs winkels.
Deze foto en nog 4 foto’s kun je zien in de map Denemarken

After a delicious breakfast in the hotel we sat outside for a bit before we went on our way with the bus for that day.
That morning we visited the Island of Rømø. During the ride up to it, we saw beautiful
landscapes, but the island itself is also very nice. Our first stop was at the port of Havneby. We were just in time to see a ferry to go away.
After that we visited the most unusual place by bus of the whole tour, the beach. In Lakolk you can just park on the beach and so we did with our bus. It is very special to see all those cars, vans and even caravans near the edge of the water. There was even a motorcycle on the beach as you see on the picture.
In sunny weather we walked back over the beach to the stores. These were mainly souvenir shops.

This photo and 4 more photos you can see in the folder Denmark.

X Cin