Mmmm

Voordat we naar de première van de film Brave zijn gegaan hebben we eerst nog een heerlijke bagel gegeten met chocolademelk bij Bagels & beans in Amsterdam.
Ik was nog nooit bij een première geweest en het was wel bijzonder om een keer mee te maken. Het was in theater Tuschinski in Amsterdam. Dat is een mooi oud gebouw en dat werkt al mee aan de sfeer. Terwijl we stonden te wachten om naar binnen te gaan kwam er een optochtje aan vanwege de film met allemaal doedelzakspelers.
Binnen bleek dat we niet in de hoofdzaal zaten, maar in zaal 2. Maar zelfs daar was het goed voor elkaar. We kregen drinken, popcorn en een 3D bril.
De film Brave was een leuke film die ik zeker nog eens wil zien.
De grote versie van deze foto kun je zien in de map van alles.

Before we went to the premiere of the movie Brave we first ate a delicious bagel with chocolate milk at Bagels & Beans in Amsterdam.
I had never been to a premiere before and it was special to be at one. It was in the Tuschinski theatre in Amsterdam. This is a beautiful old building. While we were waiting to go inside there was a little parade with pipers because of the film.
Inside it turned out that we were not in the main hall, but in hall 2. But even there we were good taken care of. We got drinks, popcorn and 3D glasses.
The film Brave was a great movie that I definitely want to see again.
The bigger version of this photo you can see everything in the folder.

X Cin