Berlijn dag 2 avond

Na weer heerlijk te hebben gegeten zijn we naar een gebouw in Oost Berlijn gereden om het uitzicht te bewonderen. Eigenlijk was het de bedoeling dat we dit zouden doen vanaf de radiotoren, maar daar mocht je die avond niet in omdat er te veel wind stond.
Het uitzicht op Berlijn vanaf dit gebouw waar we nu (bijna) bovenop stonden was ook prachtig. We konden heel ver kijken.

Na het uitzicht werden we afgezet bij het museum van Checkpoint Charlie. Dat was een indrukwekkend museum, maar er stond zoveel tekst overal en na een hele dag indrukken opdoen was dat net te veel. Wel allerlei manieren om te vluchten bekeken die er werden beschreven, maar alle teksten heb ik niet gelezen.

Buiten bij het oude wachthuisje eerst een groep op de foto gezet, want dat vroegen ze in het Engels en daarna zijn mijn nicht en ik samen op de foto gegaan bij het wachthuisje.

Op weg naar het hotel hebben we nog een omweg gemaakt langs een aantal verlichte gebouwen. Erg mooi om te zien, maar lastig op de foto te zetten.
Foto’s van de avond kun je zien in de map Duitsland.

After another delicious dinner we went to have a building in East Berlin drove to admire the view. Actually, the idea was that we would do this from the radio tower, but if you are not in that night because there was too much wind.
The view of Berlin from this building where we (almost) were top was beautiful. We could see very far.

After the view we were dropped off at the Museum of Checkpoint Charlie. That was an impressive museum, but there was so much text anywhere and after a whole day impressions was just too much. Well many ways to flee views that were described, but I have not read all texts.
Outside the old guardhouse first group put on the photo, because that they asked in English and then my cousin and I are together on the picture taken at the guardhouse.

On the way to the hotel we made a detour along some lit buildings. Very nice to see, but difficult to take a picture.
Photos of the evening can be seen in the map Germany.

X Cin