Review: Erin McCarthy – Jackpot

Beschrijving
Vampier Seamus Fox heeft, met de verkiezingen in aantocht meer dan genoeg aan zijn hoofd. Hij zit er in ieder geval niet op te wachten om de vrouw van de presidentskandidaat en haar entourage in de gaten te houden. Hij heeft zijn buik vol van vrouwen, is nog steeds herstellende van een dramatische liefdesaffaire 2 eeuwen geleden, en voelt er weinig voor zijn hoofd op hol te laten brengen door een mysterieuze stripper. Maar Cara Kim is een zeldzaamheid in Las Vegas, en Seamus kan zijn ogen niet van haar afhouden. Cara Kim smaakt naar meer…

Mijn gedachten over het boek:
Dit deel van de serie had ik nog niet eerder gelezen. Het staat eigenlijk een beetje los van de andere boeken in de serie. De plaats is wel hetzelfde, Las Vegas. En de personen uit de andere boeken komen er wel in voor, maar dit boek over Seamus en Cara is meer een boek over die twee. Het boek leest weer gemakkelijk weg en het is modern en vlot geschreven.

Seamus ontmoet Cara en hij komt erachter dat hij haar gedachten niet kan manipuleren. Helaas komt ze die avond om door zijn schuld en hij besluit een vampier van haar te maken. Dat is wel even wennen voor haar, vooral omdat Seamus voor haar wil zorgen en zij daar geen belangstelling voor heeft. Ze kan wel voor zichzelf zorgen.

Synopsis
Campaign manager-and vampire-Seamus Fox becomes obsessed with a mysterious woman who dances behind a screen. And though Cara is a stripper, she’s the rarest of Vegas attractions-a good girl. And Seamus is falling fangs over feet for her.

My thoughts:
This part of the series I hadn’t read before. This book actually takes a bit of a distance from the other books in this series. It happens in the same place, Las Vegas. The persons from the other books, do come back in this book, but this book is more about Seamus and Cara. The book is easy to read and it is modern written.

Seamus meets Cara en he discovers he can’t manipulate her thoughts. Unfortunately she dies that evening because of him and he decides to turn her into a vampire. She has to get used to that. Even more because of that Seamus wants to take care of her, but she doesn’t like that. She can take care of herself.

X Cin