Disneyland dag 2

De tweede dag in Disneyland Parijs begon met een heerlijk ontbijt. De eetzaal was ook weer in stijl van het hotel ingericht. We zaten die ochtend in de ronde eetzaal. Het eten konden we halen bij het buffet en er was een uitgebreide selectie om uit te kiezen.

Die ochtend hebben we doorgebracht in het Walt Disney Studios park. Hoogtepunten daar waren de rit met de tram, vooral toen we een lading water over ons heen kregen, al bleven we gelukkig droog. We kwamen de attractie uit en hebben toen meerdere Disney figuren ontmoet en zijn met een aantal op de foto gegaan.
De stuntshow was super om bij te zijn, heel knap gedaan al die trucs. Ook grappig om de uitleg te krijgen hoe ze de trucs deden. De Stitch show was ook bijzonder om te zien, een film, maar met interactie met het publiek.

’s Middags zijn we op een gegeven moment weer naar het Disneypark gegaan. De Tarzan show was leuk om te zien, maar leek in de verste verte niet op de musical waar ik ooit naar toe ben gegaan. De parade was leuk om nog eens te zien, maar de lichtjesparade ’s avonds in het donker was schitterend. Het vuurwerk daarna, met het kasteel op de voorgrond was wonderbaarlijk.

Daarna zijn we terug gegaan naar het hotel. De volgende dag was het helaas weer tijd om de trein terug naar huis te nemen.
De 27 foto’s van dag twee kun je zien in de map Parijs.
Deze foto met vuurwerk is vandaag extra toepasselijk, omdat het vandaag mijn oudejaarsavond is.

The second day in Disneyland Paris started with a delicious breakfast. The room in which the breakfast was had also lots of things which had to do with the name of the hotel. There was a buffet and we could choose from lots of things what to have for breakfast.

That morning we went to theWaltDisneyStudiosPark. The highlights there were the tram, especially when we got lots of water over us, but luckily we stayed dry. When we left this attraction we met some Disney characters. With a few of them we got our photo taken.
The stunt show was super. It was funny and interesting to get explained the stunts after they were done. The Stitch movie show was special to see. It was a movie, but there was also interaction with the people who watched it.

In the afternoon we went to theDisneylandParkagain. The Tarzan show we saw there, wasn’t as good as the musical I once saw. The parade was nice to see again. The parade with lights in the evening was lovely. The fireworks afterwards were amazing with the castle in front of it.

After that we went back to the hotel. The next day it was time to go home again by train.
The 27 photos from day 2 you can see in the folder Paris.
This photo with fireworks is appropriate because it is my new years eve today.

X Cin

One thought on “Disneyland dag 2

Comments are closed.